Συγγραφέας: Μαρία Λεβέντη

Η Μαρία Λεβέντη του Μιχαήλ γεννήθηκε το 1970 στην Ελευσίνα, την πόλη του Αισχύλου, της Δήμητρας, της Περσεφόνης και των Ελευσίνιων Μυστηρίων.

Σπούδασε ιατρική στο ΑΠθ και ειδικεύτηκε στη ψυχιατρική στη Β΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του ΑΠΘ. Παρακολούθησε το μεταπτυχιακό τμήμα του ΚΤΨ στην Art Therapy και τότε ήταν που άρχισε να εμβαθύνει στην ιστορία της τέχνης και στην αποκωδικοποίηση των παγκοσμίων αρχετυπικών συμβόλων.

Παράλληλα μελέτησε την αρχαία ελληνική γραμματεία και τη συγκριτική θρησκειολογία. Αποτέλεσμα όλης αυτής της έρευνας ήταν η μέθοδος της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας την οποία εμπνεύστηκαν μαζί με το σύζυγο της Ιωάννη Καρλαούζο το 2003.

Το 2008 ίδρυσαν τη Σφαιρική Αντιληπτικότητα ΕΠΕ στην οποία διδάσκουν τη μέθοδο σε αυτοτελή ή ετήσια σεμινάρια.

Το 2011 η μέθοδος αναγνωρίστηκε διεθνώς στο παγκόσμιο συνέδριο ψυχολογίας που έγινε στη Σρι Λάνκα. Στο ίδιο συνέδριο της απονεμήθηκε διδακτορικό τιμής ένεκεν στον τομέα της ψυχολογίας για την προσφορά της στην επιστήμη και ο τίτλος της αντιπροέδρου στον Σύνδεσμο Ψυχολογίας Ασίας Ειρηνικού.

Το 2012 ίδρυσαν μαζί με το σύζυγο της και τους συμβούλους της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας τον ΜΚΟ Σφαιρική Αντιληπτικότητα: Η Τέχνη της Νέας Συνείδησης, με στόχο τη διάδοση των αρετών και της αγάπης μέσα από το πρίσμα της διευρυμένης αντίληψης.

Είναι μέλος του ΙΣΑ, της ΕΨΕ, της SUNFO.

Έχει δύο παιδιά τη Χρυσάνθη και το Μιχαήλ και δύο προγονές την Ελπινίκη και την Ελεάνα.

Ζει και εργάζεται στην Ελευσίνα από επιλογή.

Βιβλία:

Φαντασία, η μεγάλη ντίβα

Μαρία Λεβέντη
Μη διαθέσιμα
Φαντασία, η μεγάλη ντίβα

Το βιβλίο «ΦΑΝΤΑΣΙΑ η Μεγάλη DIVA» είναι ένας οδηγός για την αγάπη και την αλήθεια που ξεπερνά το χρόνο. Μια πραγματικά πολύτιμη πνευματική εργαλειοθήκη που ...

Προβολή