Αναζητώντας τη Νουφ

Αναζητώντας τη Νουφ


Από τις εκδόσεις ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ κυκλοφορεί το μυθιστόρημα Αναζητώντας τη Νουφ! Είναι μια διαφορετική αλλά εντελώς ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ιστορία μυστηρίου με φόντο την ατελείωτη έρημο…

Η δεκαεξάχρονη Νουφ αγνοείται και η οικογένειά της καλεί έναν ευσεβή μουσουλμάνο οδηγό της ερήμου, τον Ναϊρ ας-Σαρκί, να αναλάβει την έρευνα. Η νεαρή Νουφ, βρίσκεται νεκρή μετά από μερικές μέρες, όμως, τώρα είναι που αρχίζει το μυστήριο… Τι έγινε στην έρημο εκεί, όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί της;

Ο Ναϊρ ας-Σαρκί πρέπει να πλησιάσει τον κόσμο των γυναικών. Βοηθό στην προσπάθειά του να λύσει το μυστήριο βρίσκει στο πρόσωπο της Κάτια Χιτζάζι, που δουλεύει στο γραφείο του ιατροδικαστή.

Ένας νέος κόσμος γεμάτος μυστήριο και σαγήνη απλώνεται μπροστά του!

Η Zoë Ferraris, σπούδασε Καλές Τέχνες στις Η.Π.Α. Μετοίκησε στη Σαουδική Αραβία μετά την πρώτη επίθεση στον Περσικό Κόλπο για να ζήσει εκεί με τον τότε σύζυγό της και τη μεγάλη του οικογένεια από Σαουδάραβες, Παλαιστίνιους και Βεδουίνους, οι οποίοι για πρώτη φορά υποδέχονταν μια Αμερικανή. Αποτέλεσμα αυτής της περιόδου στη ζωή της ήταν το βιβλίο αυτό.

«Η Φερράρις διεκδικεί τη θέση της στον παγκόσμιο χάρτη, ανοίγοντας ένα παράθυρο στη Σαουδική Αραβία και τους λάτρεις του μυστηρίου, αποκαλύπτοντας τον τρόπο σκέψης και την ψυχή των κατοίκων της»

LOS ANGELES TIMES

«Ένα λογοτεχνικό αστυνομικό μυθιστόρημα που ισορροπεί την απόλαυση της πλοκής με την έξοχα δουλεμένη πεζογραφία»

SAN FRANCISCO CHRONICLE